Word klant

Checklist Samen zorgen we voor een zo hoog mogelijk afleverpercentage!

Onze leverprestaties zijn deels afhankelijk van hoe goed onze klanten onze dienst communiceren naar de ontvangers. Hieronder vind je een korte checklist waarmee jij de kans op een succesvolle leverpoging zo groot mogelijk maakt!

icon-clock Bezorgtijden en dagen

Red je Pakketje bezorgt op maandag t/m vrijdag tussen 18:00 en 22:00.

 

icon-map Bezorggebied

Red je Pakketje levert in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.

​​​

icon-desktop Track en Trace

De T&T van Red je Pakketje is Realtime en omvat een tijdvak van slechts 30 minuten. Zo is de ontvanger altijd perfect op de hoogte van wanneer de bezorger voor de deur staat. Het tijdvak wordt elke dag tussen 16:00 en 16:45 beschikbaar gemaakt voor de ontvanger.

 

icon-message Opmerking voor chauffeur

​​​Wist je dat het voor de consument mogelijk is om een opmerking aan onze chauffeur mee te geven? In onze API-documentatie staat precies hoe dit in z'n werk gaat.​​​

 

 

​​​icon-companyBedrijven

Omdat Red je Pakketje de pakketten tussen 18:00 en 22:00 in de avond levert, staan we bij de meeste bedrijfsadressen voor een gesloten deur. Een ander adres opgeven waar in de avond wel iemand aanwezig is helpt ons enorm om het afleverpercentage zo hoog mogelijk te houden. 

 

 

icon-contact  Contactgegevens

Om zo goed mogelijk te kunnen communiceren met de ontvanger van het pakket, hebben wij tenminste een email adres en bij voorkeur een telefoonnummer van de ontvanger nodig. Zo kunnen wij onze Track & Trace naar de ontvanger mailen, en kan onze chauffeur de ontvanger van het pakket bellen indien dit nodig is.

 

 

icon-arrow Wijzigen van bezorgmoment/adres

Voor het wijzigen van het bezorgmoment of adres kan contact worden opgenomen met onze klantenservice. Onze klantenservice is vanaf 09:00 tot 22:30 bereikbaar via vragen@redjepakketje.com of via +31 (0)85 1300944.

 

 

 

 

Neem contact op

Red je Pakketje doet dingen liever vandaag dan morgen. Jij ook? Neem dan direct contact met ons op via sales@redjepakketje.com of 085 - 130 0944. Wil je eerst nog meer lezen over onze service? Lees dan meer op onze pagina voor bedrijven.