Word klant

Drop-off netwerk Serviceniveau van de grootste webshops

Veel grote webshops hebben een late cut-off tijd. Je kent het wel, ‘vandaag besteld, morgen in huis’. Voor kleinere webshops maken wij diezelfde service mogelijk. Door heel Nederland openen wij tientallen locaties waar jij als webshop tot in de volgende ochtend jouw pakketten zelf kunt afleveren. Wij halen de pakketten op en brengen ze naar de consument. Nog dezelfde dag.

 

Overzicht drop-off points

Hierboven vind je een overzicht van de drop-off points. We openen nieuwe locaties in jouw omgeving op basis van de vraag. Vul dus vrijblijvend ons contactformulier in!

USP’s

Veel informatie over een samenwerking met Red je Pakketje is te vinden op deze pagina voor bedrijven. Jouw belangrijkst voordelen staan hieronder:

Dankzij een (veel) latere cut-off tijd kun je concurreren met de bezorgtijden van alle grote webshops in Nederland.

Bestellingen tot 23:59 uur zijn morgen al in huis – en zelfs Same Day delivery is mogelijk.

Voor het hoogste afleverpercentage bezorgt Red je Pakketje tussen 18:00 en 22:00 uur. De meeste consumenten zijn dan namelijk thuis. En doordat alle bezorgers bij ons in dienst zijn, kunnen wij de beste kwaliteit leveren.

Je kunt onze klantenservice bereiken tussen 09:00 en 22:30 uur. We zijn voor webshops en consumenten bereikbaar per WhatsApp, Apple Business Chat, telefoon, en e-mail. Is een pakketje al onderweg en wil iemand het adres aanpassen? Dan kunnen wij dat regelen.

Hiervoor zijn de kosten voor het drop-off netwerk inbegrepen. Deze pakketten zijn niet verzekerd en kunnen niet vergoed worden.

Je krijgt een eigen account, zodat je bestellingen kunt aanmelden. In ons klantportaal kun je zelf altijd zien wat de status van een pakket is.

Aanmelden

Wil jij gebruikmaken van onze dienst? Of wil je meer informatie over onze succesformule? Vul dan het contactformulier in. Een accountmanager neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

Contactformulier