Word klant

Onze dienstverlening

Online bestellen is leuk en makkelijk. Maar de consument is er dan nog niet. Ook de aflevering van de bestelling moet een goed gevoel geven. Daar geloven wij van Red je Pakketje in. Een glimlach aan de deur is een kleine moeite, maar het maakt een groot verschil. Onze chauffeurs zijn het visitekaartje van een webshop en dat is een belangrijke verantwoordelijkheid. Die nemen wij serieus.

De beste in avondleveringen

Avondleveringen zijn niet meer weg te denken uit de pakketmarkt. Van je nieuwe schoenen tot kwetsbare bloemen, sommige dingen ontvang je liever thuis dan op je werk. Alleen loop je altijd het risico dat je er niet bent op het moment dat de chauffeur voor de deur staat. Daar hebben wij wat op bedacht. Een kort, realtime tijdvak van een halfuur dat meebeweegt met de snelheid van de chauffeur. Zo weet je exact op welk moment tussen 18:00 en 22:00 uur wij bij je op de stoep staan. Is de chauffeur over 5 minuten bij jou voor de deur? Dan versturen wij je ook nog een sms met live tracking voor een nóg betere aflevering.

Service en kwaliteit

Komt het aangegeven tijdvak toch niet goed uit? De klantenservice van Red je Pakketje is bereikbaar van 09:00 tot 22:30 uur. We helpen je graag bij vragen, opmerkingen én adreswijzigingen. Van onze chauffeur mag je ook de beste service verwachten. Zoals even bellen als iemand niet opendoet. En altijd met een glimlach je veel plezier wensen met de bestelling. In zulke kleine dingen zijn wij groot. Dat is onze kwaliteit.

 

Meer weten?

Lees meer over onze dienstverlening bij Red je Pakketje voor bedrijven.