Word klant

Voor bedrijven de allerbeste service en voor consumenten ook

Same Day delivery is niet de toekomst. Het is nu. Red je Pakketje is gespecialiseerd in deze avondleveringen. Onze pakketten leveren wij af tussen 18:00 en 22:00 uur en dat doen we met focus op kwaliteit. Wil jouw webshop mee met de snelsten? Vul dan hieronder direct en geheel vrijblijvend ons contactformulier in.

Verzenden met Red je Pakketje betekent standaard:

Als verzender van pakketten wil je in de eerste plaats de garantie op een goede aflevering. Daarom vragen wij aan consumenten altijd een handtekening. In ruil hiervoor geven wij een glimlach.

Check, check, dubbelcheck. Is de handtekening gezet? Dan krijgt de bestelling een zogenoemde GPS-stamp. Dit betekent dat wij en jijzelf altijd kunnen terugzien op welke exacte locatie en op welk tijdstip een bestelling is afgeleverd. Alle details zijn te vinden in het klantportaal, voor het geval dat een consument vragen heeft.

Bezorgers zijn het visitekaartje van ons én van jouw webshop. Daarom nemen wij bij elke voordeur ruim de tijd voor een rustige, prettige aflevering van pakketjes. Consumenten en bezorgers kunnen dan samen controleren of alles helemaal klopt.

Wij geloven in de kwaliteit van onze chauffeurs en in de kwaliteit van de rest van ons bedrijf. Dat vertrouwen laten we zien door alle chauffeurs in dienst te nemen. Bij Red je Pakketje zijn geen overspannen schijn-zzp’ers. Iedereen heeft hart voor de zaak en daarom kunnen we dat ene extra stapje zetten.

Als we pakketten bij jou komen ophalen, scannen we ze direct in. Vanaf dat moment tot en met de aflevering bij de consument zijn pakketten verzekerd tot en met een waarde van € 250,-.* Jouw pakket is bij ons in goede handen.

 

*Deze vergoeding geldt niet voor pakketten verzonden via het drop-off netwerk.

Vraagt een van jouw klanten iets over een bestelling? Dan kun je eenvoudig de bezorgstatus opvragen via onze API en natuurlijk ook via ons klantportaal.

Wij zijn bereikbaar van 09:00 tot 22:30 uur. De mensen van onze klantenservice zijn tegelijkertijd onze planners. Zij weten precies wat er op de werkvloer en op de weg gebeurt. Daarom weten ze het antwoord op bijna alle vragen én denken ze proactief met jou en met consumenten mee. Een adreswijziging terwijl het pakketje al onderweg is? Natuurlijk kan dat.

Consumenten krijgen van ons een kort, realtime aflevertijdvak van een half uur. Zo weten zij heel precies op welk moment wij op de stoep staan. Track & trace zoals het hoort te zijn. Deze service straalt af op jouw webshop.

Wij nemen de tijd om een pakket af te leveren. We bellen natuurlijk netjes aan en als het nodig is bellen we ook telefonisch. Als het van de consument mag, bellen wij ook aan bij de buren en de buren van de buren. Ons afleverpercentage is ongekend hoog dankzij ons realtime aflevertijdvak en de mogelijkheid van lastminute adreswijzigingen. Lukt de bezorging toch niet? Dan komen wij gratis nog een keer langs. En zelfs nog een derde keer.

Red je Pakketje neemt haar klimaatimpact serieus. Daarom compenseren we de CO2 die wij tijdens verzendingen uitstoten.

Contact opnemen

Wil jij gebruikmaken van onze dienst? Of wil je meer informatie over onze succesformule? Vul dan het contactformulier hieronder in. Een accountmanager neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

Verzend je tot 100 pakketten per week? Dan kun je het beste terecht bij Vanavondbezorgd.