Word klant

Update maatregelen coronavirus - Drop-off netwerk Laatste update: 12:00 16 maart 2020

Onze dienstverlening gaat door. Daarbij is onze absolute topprioriteit de veiligheid van onze bezorgers, klanten en de consumenten. Dat gaat boven alles. Wij volgen alle geadviseerde maatregelen vanuit het RIVM en de GGD. Hieronder staat welke maatregelen wij verder nemen.

Dit zijn onze maatregelen:

Contactloze drop-off
Waar mogelijk vragen we webshops pakketten buiten bij de drop-off neer te zetten. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat het drop-off punt weet dat je er bent. Bel daarom aan of telefonisch. Neem twee meter afstand en wacht totdat de ontvanger het pakket naar binnen heeft gehaald.

Contactloze pick-ups
Waar mogelijk vragen we pakketten buiten neer te zetten als de bezorger eraan komt. Moeten de pakketten binnen blijven staan? Houd dan minimaal twee meter afstand. Onze bezorgers weten wat ze moeten doen.

Geen handtekeningen
In plaats van de handtekening ‘schrijven’ de bezorgers tijdens de aflevering zelf een R – van Red je Pakketje. De GPS-stamp blijft, zodat je nog steeds kunt zien op welke exacte locatie en op welk tijdstip een bestelling is afgeleverd.

Contactloos bezorgen
De bezorger belt aan en zet het pakket voor deur, neemt twee meter afstand en wacht totdat de ontvanger het pakket naar binnen heeft gehaald. Is iemand niet thuis? Dan proberen we hetzelfde bij de buren.

Meer pakketten?

Red je Pakketje is klaar om extra pakketten aan te nemen. Verzend je veel meer dan normaal? Mail dan naar dop@redjepakketje.com onder vermelding van je klantnaam, het verwachte aantal pakketten en eventuele andere bijzonderheden. Je krijgt zo snel mogelijk een bevestiging.

Ga je als drop-off punt dicht?

Ga je als drop-off punt tijdelijk dicht? Dan is het voor ons belangrijk dat wij dat weten. Mail hiervoor naar dop@redjepakketje.com. Weet je tot wanneer je dicht blijft? Dan kun je dat direct vermelden. En weet je het nog niet? Dan bellen we daar in de komende dagen of weken over.

Contact opnemen

Je kunt ons bereiken via dop@redjepakketje.com